Näin saatat 

remonttisi aluilleen

Lähetä viesti tai soita numeroon

050 413 3787

Kylpyhuoneremontti ja muut remontit Jyväskylän seudulla

Rakennusliike Ruusala toteuttaa kaikki tarvittavat sisätilaremontit sekä tarpeen mukaan myös julkisivuremontit aina kattoremontteihin saakka. Kokenut remonttitiimimme purkaa, tekee tarvittavat pohjatyöt huolella ja viimeistelee toteutuksen aikatauluja noudattaen. 20 toimintavuoden aikana olemme tulleet tunnetuiksi etenkin laadukkaiden kylpyhuoneremonttien läpivienneistä, mutta otamme laajasti vastaan kaikenlaiset remontti- ja rakennuspyynnöt Jyväskylässä ja lähikunnissa.


Saunaremontti

Toteutamme kaiken tarvittavan saunaan, aina purkutöistä höyrysulkuun, lauteisiin ja valaistukseen. Laadukas kiuas kruunaa kokonaisuuden.


Kylpyhuoneremontti

Katso kuvagalleriastamme, millaisia kylpyhuoneita olemme toteuttaneet. Meiltä ammattilaisilta saat kaipaamaasi lisätietoa tilaratkaisuihin, materiaalivalintoihin ja värimaailmaan.


WC-remontti

WC-tila saattaa usein olla melko ahdas. Hyvillä ratkaisuilla tilasta saadaan kuitenkin toimiva ja viihtyisä. Tarpeen mukaan saniteettitilaa voidaan jakaa erilaisin väliseinin tai sitä voidaan jopa laajentaa haukkaamalla tarpeetonta lisätilaa muualta.


Keittiöremontti

Keittiö on yksi kodin keskeisimmistä tiloista, minkä vuoksi sen toimivuuteen ja viihtyisyyteen kannattaa panostaa. Puramme vanhan keittiön ja sen jälkeen asennamme lattiat, ovet, kaapistot, tasot, kodinkoneet, välitilat ja muut yksityiskohdat paikoilleen.


Huoneistoremontti

Huoneistoremontti voidaan toteuttaa laajana avaimet käteen -palveluna tai rajattuna osatoteutuksena. Usein kerralla rykäisty projekti tulee edullisemmaksi kuin pikku hiljaa tilasta tilaan etenevä remontointi. Huoneistoremontti toteutetaan meillä aina asiakkaan toiveen mukaan, mutta ammattilaisina annamme asiantuntevan panoksen siihen, että kokonaisuudesta tulee harmoninen.


Ulkoremontti

Tiedätkö missä kunnossa vesikattosi on? Vaikuttaako julkisivu olevan saneerauksen tarpeessa? Pyydä meidät ilmaiselle arviointikäynnille, niin voimme antaa lisätietoa kohteesi kunnosta ja mahdollisten kunnostustoimenpiteiden kustannuksista. Kun katto ja julkisivun verhous ovat kunnossa, suojaavat ne myös tärkeitä rakenteita vaurioilta.

Pyydä tarjous kohteestasi!

Haluatko tietää mitä kylpyhuoneremonttisi tai jokin muu uudistamisen tarpeessa oleva tila tulisi maksamaan? Annamme mielellämme lisätietoa kustannuksista, aikatauluista ja muista toteutustavoistamme. Rakennusliike Ruusalan kustannustehokkaat ratkaisut saat mm. alueelle Jyväskylä, Muurame, Toivakka, Laukaa, Jämsä, Petäjävesi ja muualle Keski-Suomen alueelle.

Pyydä tarjous